16.09.2014 - 09:23:39 - E martë        HIXHRI: 21.11.1435                        RADIO KRENARIA            
Atë që e udhëzon Allahu s`ka kush që e humb, ndërsa atë që e humb Allahu s`ka kush që e udhëzon! "E tërë krenaria i takon Allahut, të Dërguarit të Tij dhe besimtarëve!" (Munafikunë, 8)
“E ATA QË ISHIN TË DEVOTSHËM NDAJ ZOTIT TË TYRE, SILLEN NË GRUPE TE XHENETI, E KUR ARRIJNË ATY, DYERT E TIJ I GJEJNË TË HAPURA DHE ROJA E TIJ U THOTË ATYRE: "SELAMUN ALEJKUM" - QOFSHI TË SHPËTUAR, ISHIT TË PASTËR, ANDAJ HYNI NË TË, ATY DO TË JENI PËRGJITHMONË.” (Kur’an: Zumer, 73)
E MARTË: Emisioni "Ta njohim të vërtetën" nga ora 21:30 - 23:00 në Radio Kosova e Lirë FM 94.2 MHz në Prishtinë; E MËRKURË: Dersi i Tefsirit në Xhaminë e Madhe mbahet pas namazit të akshamit; E ENJTE: Emisioni "Rruga e ndriçuar" nga ora 21:00 - 22:00 në TV Vali, TV Mitrovica dhe TV Prizreni; E PREMTE: Hytbeja e xhumasë çdo javë nga ora 13:00; Radio Krenaria transmeton emisionin "Ta njohim të vërtetën" nga ora 21:30 - 23:00;
INFO

Deklarata bombë: Opozita e armatosur siriane është takuar në Kosovë

Publikuar më:13.08.2014

"Ministri i Jashtëm i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka organizuar një mbledhje të opozitës së armatosur siriane dy vjet më parë në Kosovë”.

Deklarata bombë është bërë nga eksperti për çështjet e sigurisë, Ilir Kulla, gjatë emisionit “Opinion” në Tv “Klan”.

... [më shumë...]
Fotoja
Lajmet e fundit

Në 200 dinarëshin e Serbisë, vula “Stop Islam”!

Tërmet në Prishtinë e Podujevë

Vaktia e Ramazanit 1435 / 2014 për Kosovë

Agjërimi i Ramazanit fillon më 28 qershor 2014

Vërshime në Shkup, toka gëlltit veturat

AKTUALITETE
Fotoja
Reagon Dr. Shefqet Krasniqi, Gazeta Express dhe Koha dinë të gënjejnë pa fije turpi

'Maqedonas, mos u merrni me Bullgarinë, por me shqiptarët që po formojnë Shqipërinë e Madhe'

Toleranca fetare në Kosovë ka ekzistuar, falë shumicës muslimane shqiptare, dhe do të vazhdojë së ekzistuari

Religious Tolerance in Kosova exists, thanks to the Albanian Muslim majority, and will continue to do so

OPINIONE
Fotoja
Shefqet Krasniqi: Është zhvendosur vëmendja nga problemet reale të Kosovës

Përsëri arrestime!

Lavdrim Muhaxheri, kriminel lufte apo idiot komunikimi?!

Dy fjalë Vlora Çitakut

DR. SHEFQET KRASNIQI
ARTIKUJ
Fotoja

Djegia dhe provokimi janë mjete dhune e jo paqeje

Fenomeni dhunë dhe pasojat e saj në familje e shoqëri

Njerëzit mund dhe duhet të jenë unik edhe kur kanë mendime ndryshe

HYTBE
Fotoja

Lutja për shi

Tevekuli - frytet e tij

Tevekuli - dobitë dhe rëndësia e tij

VIDEO

Urime Fitër Bajrami nga Dr. Shefqet Krasniqi (Korrik 2014)

29 - Mësime profetike - Dr. Shefqet Krasniqi

28 - Mësime profetike - Dr. Shefqet Krasniqi

Kaloi muaji i bekuar Ramazan - Dr. Shefqet Krasniqi

FE
TEMA
Fotoja

30. Bajrami dhe lamtumira

24. Gruaja muslimane dhe Ramazani

23. Shtëpia muslimane

MUHAMEDI A.S.
Fotoja

Vlera e pesë kohëve të namazit

Çka tha mbreti kinez Hongu për Muhamedin alejhi selam?

Morali i Muhamedit sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem

JETA ISLAME
Fotoja

Këta shtatë njerëz mos i konsulto kurrë

Fjalët pozitive, edukojnë fëmijë të aftë

Djersa e ballit

TREGIME