19.03.2019 - 02:25:34 - E martë        HIXHRI: 12.07.1440                        RADIO KRENARIA            
Atë që e udhëzon Allahu s`ka kush që e humb, ndërsa atë që e humb Allahu s`ka kush që e udhëzon! "E tërë krenaria i takon Allahut, të Dërguarit të Tij dhe besimtarëve!" (Munafikunë, 8)
“E ATA QË ISHIN TË DEVOTSHËM NDAJ ZOTIT TË TYRE, SILLEN NË GRUPE TE XHENETI, E KUR ARRIJNË ATY, DYERT E TIJ I GJEJNË TË HAPURA DHE ROJA E TIJ U THOTË ATYRE: "SELAMUN ALEJKUM" - QOFSHI TË SHPËTUAR, ISHIT TË PASTËR, ANDAJ HYNI NË TË, ATY DO TË JENI PËRGJITHMONË.” (Kur’an: Zumer, 73)
E MARTË: Emisioni "Ta njohim të vërtetën" nga ora 21:30 - 23:00 në Radio Kosova e Lirë FM 94.2 MHz në Prishtinë; E MËRKURË: Dersi i Tefsirit në Xhaminë e Madhe mbahet pas namazit të akshamit; E ENJTE: Emisioni "Rruga e ndriçuar" nga ora 21:00 - 22:00 në TV Vali, TV Mitrovica dhe TV Prizreni; E PREMTE: Hytbeja e xhumasë çdo javë nga ora 13:00; Radio Krenaria transmeton emisionin "Ta njohim të vërtetën" nga ora 21:30 - 23:00;

Policia nis hetimet ndaj portalit gazetaexpres

Publikuar më: 16.05.2014 Fotoja

Policia e Kosovës në një njoftim për media ka sqaruar se ka filluar hetime intensive ndaj një portali të dyshuar (gazetaexpres.net) i cili publikon shkrime të ndryshme, e që ndikojnë negativisht në opinionin e gjerë.

Si pasojë e shkrimeve të ndryshme, të cilat kanë qëllime nga më të ndryshmet, kanë viktimizuar persona të ndryshëm, ku njëra ndër ta është edhe znj. Alma Lama, ish-deputete e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Policia e Kosovës apelon tek të gjithë qytetarët që të mos bien pre e provokimeve dhe komentimeve të ndryshme në këtë portal, pasi që ndaj të njëjtit janë duke u kryer hetime nga njësitet relevante policore.

Njësitet policore janë duke bashkëpunuar ngushtë me të gjitha institucionet relevante, të cilat mund të ndihmojnë në realizimin e hetimeve konkrete ndaj këtij portali.

Policia e Kosovës mbetet e përkushtuar në realizimin e detyrave dhe zbatimit të ligjit, me qëllim të ruajtjes së rendit dhe qetësisë publike si dhe jetës së qytetarëve. /Indeksonline/

 

Kategoritë: Lajme

Të fundit

Deklarata bombë: Opozita e armatosur siriane është takuar në Kosovë

Në 200 dinarëshin e Serbisë, vula “Stop Islam”!

Tërmet në Prishtinë e Podujevë

Vaktia e Ramazanit 1435 / 2014 për Kosovë

Agjërimi i Ramazanit fillon më 28 qershor 2014

Vërshime në Shkup, toka gëlltit veturat

Berlini mesazh Vlora Çitakut: S’na pengojnë shamia, po në Evropë s’hynë ata që janë të zhytur në krim

Shamitë në Gjykatën Kushtetuese

Policia nis hetimet ndaj portalit gazetaexpres

Një i krishterë vret vajzën e vet me gurë ngase pranoi Islamin

Indi: Numri i muslimanëve në Indi 140 milionë dhe ata kanë ndikim në zgjedhjet

Mali i Zi: Hapet Medreseja për femra në kryeqytet Podgoricë

Kanada: Partia Liberale lejon policet muslimane të veshin hixhabin

Gjermani: Xhami në një spital katolik


2013 © KRENARIA.com