19.03.2019 - 02:45:03 - E martë        HIXHRI: 12.07.1440                        RADIO KRENARIA            
Atë që e udhëzon Allahu s`ka kush që e humb, ndërsa atë që e humb Allahu s`ka kush që e udhëzon! "E tërë krenaria i takon Allahut, të Dërguarit të Tij dhe besimtarëve!" (Munafikunë, 8)
“E ATA QË ISHIN TË DEVOTSHËM NDAJ ZOTIT TË TYRE, SILLEN NË GRUPE TE XHENETI, E KUR ARRIJNË ATY, DYERT E TIJ I GJEJNË TË HAPURA DHE ROJA E TIJ U THOTË ATYRE: "SELAMUN ALEJKUM" - QOFSHI TË SHPËTUAR, ISHIT TË PASTËR, ANDAJ HYNI NË TË, ATY DO TË JENI PËRGJITHMONË.” (Kur’an: Zumer, 73)
E MARTË: Emisioni "Ta njohim të vërtetën" nga ora 21:30 - 23:00 në Radio Kosova e Lirë FM 94.2 MHz në Prishtinë; E MËRKURË: Dersi i Tefsirit në Xhaminë e Madhe mbahet pas namazit të akshamit; E ENJTE: Emisioni "Rruga e ndriçuar" nga ora 21:00 - 22:00 në TV Vali, TV Mitrovica dhe TV Prizreni; E PREMTE: Hytbeja e xhumasë çdo javë nga ora 13:00; Radio Krenaria transmeton emisionin "Ta njohim të vërtetën" nga ora 21:30 - 23:00;
VIDEO

KTHEHU

Atmosfera e sabahut në Xhaminë e Madhe - Prishtinë gjatë muajit Ramazan [VIDEO]

PROMO - Ramazani me Dr. Shefqet Krasniqi [VIDEO]

Ardhja e Ramazanit - Hoxhë Bahri Curri - Hytbe [VIDEO]

Mirëpritja e Ramazanit - Hoxhë Bahri Curri - Hytbe [VIDEO]

Bahri Curri - Fatkeqësitë natyrore a janë dënim apo sprovë?! [VIDEO]

Mesatarja në skamje dhe në bollëk - Hoxhë Bahri Curri - Hytbe [VIDEO]

Nusret Kurtishi - Lufta për Allah 2014 - (kushtuar hfz Sami Abdullahut) [VIDEO]

Efektet mahnitëse të martesës tek mashkulli - Kur'ani dhe Shkenca [VIDEO]

EZANI - Film Dokumentar [VIDEO]

Ilahi - Ezani kurrë nuk ka me u ndal - Besmir Kruta [VIDEO]

Ata që kanë thanë me ia ul zanin EZANIT - Jakup Asipi - (Allahu e Mëshiroftë!) [VIDEO]

01 - Njihu me hoxhallarët - (Njihu me Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi) [VIDEO]

33 - Njihu me hoxhallarët - (Njihu me Hoxhë Bahri Curri) [VIDEO]

Sure Fet'h 27-29 - Mervan Berisha (19.08.2012) [VIDEO]

Disa porosi të Pejgamberit s.a.v.s të përcjellura nga Ebu Dherri r.a. - Hoxhë Bahri Curri [VIDEO]

Fluturimi i parë me aeroplan! - Mulla Hasan Masurica [VIDEO]

Nxënësja Arife Sadiku me mbulesë - Shkolla e Mjekësisë Preshevë [VIDEO]

Islami dhe turqit kanë qenë më tolerantë se të krishterët e Evropës - Malazezi Prof. Dr. Novak Kilibarda [VIDEO]

Doktori gjerman pranon Islamin [VIDEO]

Sinqeriteti - Hoxhë Bahri Curri [VIDEO]

Vlera e Diturisë në Islam - Dr. Shefqet Krasniqi [VIDEO]

Vlera e Dijetarëve - Dr. Shefqet Krasniqi [VIDEO]

Sa janë gjasat që lënda fetare të futet në shkolla - Hoxhë Fadil Musliu [VIDEO]

Pse është i nevojshëm edukimi fetar në shkolla - Hoxhë Fadil Musliu [VIDEO]

Dituria dhe Edukata Fetare - Hoxhë Nysret Abazibra [VIDEO]

Dituria dhe Edukata - Hoxhë Nysret Abazibra [VIDEO]

Arsimimi Islam a është i rezervuar vetëm për meshkujt..? - Përgjigjet Hoxhë Fadil Sogojeva [VIDEO]

Mungesa e arsimimit të femrës (në të kaluarën dhe të sotmen) - Hoxhë Sedat Islami [VIDEO]

Arsimimi i femrës Muslimane - Hoxhë Sedat Islami [VIDEO]

Paragjykimet se duhet besuar Zhvillimi Shkencor dhe jo Feja - Hoxhë Bahri Curri [VIDEO]

Feja dhe Shkenca - Hoxhë Bahri Curri [VIDEO]

Familja e Agim Bahtiri AKR [VIDEO]

Jeta dhe vepra e Hoxhë Tefik Gashit - Sedat Islami [VIDEO]

Pse fillon ezani me Allahu Ekber? - Shejh Aid el-Karni [VIDEO]

Përgjigjia në pyetjen: A ekziston Zoti? [VIDEO]

Një koment rreth prononcimit të Presidentes Jahjaga kundër mbulesës - Dr. Shefqet Krasniqi [VIDEO]

Ezani në televizonin Malajzian shfaqet në mënyrë mahnitëse! [VIDEO]

Protesta kundër përjashtimit të femrës kosovare me mbulesë nga shkolla - 23.10.2013 [VIDEO]

Si ta kryejmë Umren? [VIDEO]

Kurban Bajrami 2013 [VIDEO]

Emisioni "Rruga e Ndriçuar" me një grup hoxhallarësh - Tema "Haxhi" - 26.09.2013 [VIDEO]

Abdulhakim Iljazi & Sallah Feta - Ilahi: Zotit lutju [VIDEO]

EMOCIONUESE - Dr. Shefqet Krasniqi në Radio Pendimi [VIDEO]

Emisioni "Rruga e Ndriçuar" me një grup hoxhallarësh - Tema "Për një edukim të mirëfilltë" - 29.08.2013 [VIDEO]

Muhamed Mursi: Do ta derdhi gjakun tim! [VIDEO]

Namazi i natës në Sheshin Rabiatu el-Adevije natën para se të ndodhte masakra më 14.08.2013 [VIDEO]

Snajperisti vret një motër me mbulesë në Sheshin Rabiatu el-Adevije - 14.08.2013 [VIDEO]

HD - Shejh Mahir El-Muajkali (Namazi në Meke) [VIDEO]

Manifestimi i Fitër Bajramit 2013 [VIDEO]

Hoxhallarët urojnë Fiter Bajramin! [VIDEO]

2013 - Namazi i natës në Xhaminë e Madhe - Prishtinë

Emisioni "Rruga e Ndriçuar" me Mr. Driton Morina - 18.07.2013

SINQERITETI - Bahri Curri

"Ramazani erdhi... Agjëro edhe ti!" Spoti i Ramazanit 2013

Loja e madhe - Protesta në Turqi

Gëzim Kelmendi - Manipulimi me tekstet shkollore

Vuajtjet e popullit sirian! (Emocionuese)

Deklarata e dijetarëve islamë për Xhihadin në Siri - 13.06.2013 (arabisht)

Emisioni "Rruga e Ndriçuar" me Fadil Musliun - 13.06.2013

DITURIA E ISLAMIT E MBAJTUR FSHEHUR NGA KISHA DHE PERENDIMI - DUBLIM SHQIP

Shejh Jahja bin Ibrahim el Jahja - Si ta shijojmë ëmbëlsinë e Imanit?

Kryeministri Sali Berisha tregon respekt gjatë thirrjes se ezanit ne xhaminë Ebu Beker-Shkodër

Problemet familjare - Hoxhë Bahri Curri - Hytbe

NEKTAR me Dr Shefqet Krasniqi

11.12.2012 - Ushtria vrasëse siriane-shiite duke varrosur fëmijët sunit për së gjalli!

Lulja e ezanit

Islami, feja e Allahut - Hoxhë Bahri Curri - Hytbe

Budistët e Burmasë në Myanmar sulmojnë shkollën muslimane dhe xhaminë në qytetin Meikhtilar

Babai im, pse nuk e fal namazin e sabahut!

Namazi në Xhaminë e Madhe në PrishtinëTë përfitojmë nga Hoxhë Shefqet Krasniqi

Krenaria.com © 2013