21.02.2019 - 12:27:36 - E enjte        HIXHRI: 15.06.1440                        RADIO KRENARIA            
Atë që e udhëzon Allahu s`ka kush që e humb, ndërsa atë që e humb Allahu s`ka kush që e udhëzon! "E tërë krenaria i takon Allahut, të Dërguarit të Tij dhe besimtarëve!" (Munafikunë, 8)
“E ATA QË ISHIN TË DEVOTSHËM NDAJ ZOTIT TË TYRE, SILLEN NË GRUPE TE XHENETI, E KUR ARRIJNË ATY, DYERT E TIJ I GJEJNË TË HAPURA DHE ROJA E TIJ U THOTË ATYRE: "SELAMUN ALEJKUM" - QOFSHI TË SHPËTUAR, ISHIT TË PASTËR, ANDAJ HYNI NË TË, ATY DO TË JENI PËRGJITHMONË.” (Kur’an: Zumer, 73)
E MARTË: Emisioni "Ta njohim të vërtetën" nga ora 21:30 - 23:00 në Radio Kosova e Lirë FM 94.2 MHz në Prishtinë; E MËRKURË: Dersi i Tefsirit në Xhaminë e Madhe mbahet pas namazit të akshamit; E ENJTE: Emisioni "Rruga e ndriçuar" nga ora 21:00 - 22:00 në TV Vali, TV Mitrovica dhe TV Prizreni; E PREMTE: Hytbeja e xhumasë çdo javë nga ora 13:00; Radio Krenaria transmeton emisionin "Ta njohim të vërtetën" nga ora 21:30 - 23:00;
PYETJE E PËRGJIGJE
EMAIL
PYETJA


10 përgjigjet e fundit

NAMAZI ME DY-TRI DOVË

DHURIMI I VEZOREVE

NAMAZI ME RROBA TË PUNËS

PROBLEME ME DJALIN TIM

MELEKU I VDEKJES NË GJUMË

XHENAZJA E DJERSITUR

MOSFALJA E XHUMASË PËR SHKAK TË PUNËS

MBAJTJA E IDDETIT

EMRAT PËR VAJZA: ELSA DHE ESRA

ÇKA TË STUDIOJ: MJEKËSINË APO STUDIMET ISLAME?

KËRKO PYETJE SIPAS KATEGORISË

Agjërimi

Akide

Alkooli

Dituria

Duaja

Fall e hajmali

Familja

Fëmija

Femra

Festa

Fikh

Hadith

Haxhi

Histori

Kurbani

Kur`an

Lojërat e fatit

Martesa

Morali

Namazi

Pastërtia

Shenjat e Kiametit

Shtëpia

Sprovat

Të ndryshme

Xhamia

Zekati

* Pergjigjet e pyetjeve do ti dërgojmë brenda pak kohësh pasiqë ende jemi duke punuar në strukturë!Të përfitojmë nga Hoxhë Shefqet Krasniqi

Krenaria.com © 2013